Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg

Veer remcilinder voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Gelieve onderaan een model te selecteren om Veer remcilinder voor vrachtwagens of overige bedrijfsvoertuigen te vinden en er volledig zeker van te zijn dat deze ermee compatibel zijn.
1
2
3
AANVULLENDE GEGEVENS
Bestel goedkoop Veer remcilinder voor vrachtwagen
 • Koop Veer remcilinder vrachtwagens goedkoop, met het recht op terugzending binnen 200 dagen
  Veilig bestellen 200 dagen
 • Truck Veer remcilinder altijd aan lage prijzen
  Beste prijs garantie
Catalogus Veer remcilinder voor vrachtwagens - selecteer in de online winkel AUTODOC

Veer remcilinder voor TOP vrachtwagenmerken

Veer remcilinder voor commerciële voertuigen van hoge kwaliteit: TOPmerken

Meer
Veer remcilinder voor vrachtwagens: Bestsellers in onze catalogus
Deze artikelen worden het vaakst gekocht in de Veer remcilinder catalogus. Het ruime productaanbod van de beste merken helpt u Veer remcilinder selecteren aan een spotprijs, en garandeert de beste pasvorm voor uw vrachtwagen of commercieel voertuig.

Een veerremcilinder is een pneumatisch aangedreven werkzaam onderdeel van het remsysteem. Het zet de energie van perslucht om in mechanische energie. Dergelijke onderdelen worden voornamelijk op de achterste assen van vrachtwagens gemonteerd. De pneumatische kamer in dit systeem fungeert als hoofdrem en de veerrem als back-up of als aanvullende of noodrem.

Soorten veerremcilinders voor vrachtwagens

Ongeacht het merk omvat het ontwerp van de component een membraan-remkamer. Volgende aansluitingen zijn erin inbegrepen:

 • In de onderste holte: voor de toevoer van lucht.
 • In de bovenste holte: om verbinding te maken met de veerrem. Het kan gemaakt zijn met:
  • bouten door de gaten in de flenzen op de behuizing;
  • een overgangsflens die door middel van klemmen met de componenten verbonden is.

Defecten en hun oorzaken

Een regelmatig onderhouden component kan gedurende een langer tijdsbestek zonder uitval werken. Tot de mogelijke defecten behoren verlies aan dichtheid in de membraankamer, mechanische schade aan het werkoppervlak of een defecte afdichting of veer. De oorzaak van een defect kan gevormd worden door een ongeval of het binnendringen van externe elementen in de assemblage tijdens het rijden. Afdichtingen kunnen verslijten als de vrachtwagen intensief gebruikt wordt.

Hoe u defecten kunt detecteren

Mechanische schade aan de veerremcilinder wordt opgemerkt tijdens een onderhoudsbeurt. Een teken dat op de noodzaak van een inspectie duidt, is het lekken van perslucht, wat de remefficiëntie doet afnemen. Voor de reparatie en vervanging van het samenstel dient u een garage te bezoeken, aangezien de werkzaamheden uiterste voorzichtigheid vereisen en bovendien speciale instrumenten die de veer voor het ontmantelen veilig samendrukken.

AUTODOC: handig online winkelen

In onze online winkel vindt u een ruim aanbod aan componenten voor vrachtwagens, evenals gereedschap en vele andere benodigde producten voor eigenaars van voertuigen. We beschikken over een handige catalogus, waar u alles wat u nodig hebt eenvoudig kunt vinden. We staan voor betaalbare prijzen op de producten; we houden vaak promoties en bieden de mogelijkheid tot gratis bezorging. Plaats nu meteen uw online bestelling en koop een veerremcilinder en andere componenten voor uw vrachtwagen tegen lage prijzen en zonder moeite.

loader Even geduld, a.u.b....