Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg

Remzadel / -houder (drager) voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Gelieve onderaan een model te selecteren om Remzadel / -houder (drager) voor vrachtwagens of overige bedrijfsvoertuigen te vinden en er volledig zeker van te zijn dat deze ermee compatibel zijn.
1
2
3
AANVULLENDE GEGEVENS
Bestel goedkoop Remzadel / -houder (drager) voor vrachtwagen
  • Koop Remzadel / -houder (drager) vrachtwagens goedkoop, met het recht op terugzending binnen 200 dagen
    Veilig bestellen 200 dagen
  • Truck Remzadel / -houder (drager) altijd aan lage prijzen
    Beste prijs garantie
Catalogus Remzadel / -houder (drager) voor vrachtwagens - selecteer in de online winkel AUTODOC

Remzadel / -houder (drager) voor TOP vrachtwagenmerken

Remzadel / -houder (drager) voor commerciële voertuigen van hoge kwaliteit: TOPmerken

Meer
Remzadel / -houder (drager) voor vrachtwagens: Bestsellers in onze catalogus
Deze artikelen worden het vaakst gekocht in de Remzadel / -houder (drager) catalogus. Het ruime productaanbod van de beste merken helpt u Remzadel / -houder (drager) selecteren aan een spotprijs, en garandeert de beste pasvorm voor uw vrachtwagen of commercieel voertuig.

Een remklauwhouder is een metalen component met gaten voor de geleidepennen, die verbonden is aan de fusee en de correcte positie van het remblok en de remschijf ten opzichte van elkaar garandeert. Men dient op te merken dat de reparatie van de remklauwhouders vooraan en achteraan verschillende elementen kan vereisen. Vele fabrikanten bieden reparatiesets aan die relatief goedkoop zijn, en de mogelijkheid bieden om een probleem te verhelpen zonder een dure vervanging van de volledige montage. Deze kunnen platen, geleidepennen, afdichtingen, stofkappen en smeermiddel bevatten.

Wanneer is het tijd om de set te installeren

De levensduur van de component is niet vastgelegd; dit hangt grotendeels af van de rijstijl en de intensiteit waarmee de vrachtwagen gebruikt wordt. Elementen van het remsysteem kunnen falen door hoge belasting, waardoor ze minstens elke zes maanden gecontroleerd moeten worden in een servicecentrum.

De voornaamste defecten omvatten mechanische schade, defecte gaten, corrosievlekken, en het vastzitten van bewegende delen. De signalen die duiden op de noodzaak om een dringend onderhoud uit te voeren, zijn geluiden, plotse schokken tijdens het remmen, snelle slijtage van remblokken, vibratie in het rempedaal wanneer het ingeduwd wordt, en een lagere stabiliteit van de vrachtwagen tijdens het vertragen.

Welgekende fabrikanten van sets

Er worden hoogwaardige producten vervaardigd door:

  • Nederlandse merk A. B. S.;
  • Spaanse handelsmerken ERT en Autofren Seinsa;
  • Duitse merk TRW.
AUTODOC: handig online winkelen

In de online winkel AUTODOC kunt u reparatiesets voor remklauwhouders in vrachtwagens kopen, net als vele andere kwalitatieve componenten. De prijzen voor de producten in onze catalogus zullen u aangenaam verrassen, en als bonus bieden we regelmatig kortingen. Wordt vandaag onze klant, en maak online aankopen met echte winst.

loader Even geduld, a.u.b....