Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg

Koppelingsdruklager / Ontkoppelvork voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Gelieve onderaan een model te selecteren om Koppelingsdruklager / Ontkoppelvork voor vrachtwagens of overige bedrijfsvoertuigen te vinden en er volledig zeker van te zijn dat deze ermee compatibel zijn.
1
2
3
AANVULLENDE GEGEVENS
Bestel goedkoop Koppelingsdruklager / Ontkoppelvork voor vrachtwagen
  • Koop Koppelingsdruklager / Ontkoppelvork vrachtwagens goedkoop, met het recht op terugzending binnen 200 dagen
    Veilig bestellen 200 dagen
Catalogus Koppelingsdruklager / Ontkoppelvork voor vrachtwagens - selecteer in de online winkel AUTODOC

Koppelingsdruklager / Ontkoppelvork voor TOP vrachtwagenmerken

Koppelingsdruklager / Ontkoppelvork voor commerciële voertuigen van hoge kwaliteit: TOPmerken

Meer

Koppelingsdruklager / Ontkoppelvork voor vrachtwagens: Bestsellers in onze catalogus

Deze artikelen worden het vaakst gekocht in de Koppelingsdruklager / Ontkoppelvork catalogus. Het ruime productaanbod van de beste merken helpt u Koppelingsdruklager / Ontkoppelvork selecteren aan een spotprijs, en garandeert de beste pasvorm voor uw vrachtwagen of commercieel voertuig.

Een druklager in vrachtwagens is een component van de transmissie die verantwoordelijk is voor het scheiden van de platen. Deze wordt geactiveerd wanneer men schakelt, of wanneer de motor stationair draait.

Soorten druklagers voor vrachtwagens
  • Mechanisch. Deze worden aangedreven door een kabel. Ze hebben een eenvoudig ontwerp, maar bieden een relatief lage efficiëntie. Ze zijn gewoonlijk goedkoop.
  • Hydraulisch. Deze worden aangedreven door de druk te verhogen van de vloeistof in de hoofdcilinder, die overgebracht wordt naar de hulpcilinder wanneer het pedaal wordt ingedrukt. Als resultaat beweegt de druklager in de richting van het diafragma. De gebruiker dient amper kracht uit te oefenen om het pedaal in te duwen.
Defecten en hun oorzaken

Deze component kan niet gerepareerd worden, en wordt vervangen wanneer deze verslijt tijdens het gebruik. Dit komt vaak door het feit dat het smeermiddel in de component zijn eigenschappen verliest, zoals wanneer de component voortdurend in contact komt met water en modder.

In het geval van een onjuiste installatie, kan de component , net als druklagers in personenwagens, beginnen slippen. Dit resulteert vaak in schade aan andere componenten in de buurt.

Hoe defecten detecteren

Wanneer het pedaal langdurig wordt ingedrukt, kunnen er duidelijk kloppende geluiden worden waargenomen, wat duidt op slijtage aan de loopring van de lager. Een visuele diagnose is moeilijk, aangezien de eenheid hiervoor ontmanteld moet worden. Het is niet aan te raden om deze procedure zelf te doen; contacteer een servicecentrum voor assistentie. Zelfs wanneer er geen duidelijke symptomen van slijtage aanwezig zijn, dient de component elke 100-150 duizend kilometer vervangen te worden.

AUTODOC: handig online winkelen

Verkiest u om in online winkels te shoppen met de smartphone? Installeer onze mobiele applicatie, en u kunt meteen druklagers, vliegwielen, differentiëlen en andere componenten voor uw vrachtwagen kopen vanop elke locatie. Onze betaalbare prijzen en spannende promoties geven u de kans om al het nodige te kopen aan een lage prijs. Blader nu door onze catalogus, en bekijk met eigen ogen dat online winkelen bij AUTODOC gemakkelijk en voordelig is.