Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg

Koppelingset voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Gelieve onderaan een model te selecteren om Koppelingset voor vrachtwagens of overige bedrijfsvoertuigen te vinden en er volledig zeker van te zijn dat deze ermee compatibel zijn.
1
2
3
AANVULLENDE GEGEVENS
Bestel goedkoop Koppelingset voor vrachtwagen
  • Koop Koppelingset vrachtwagens goedkoop, met het recht op terugzending binnen 200 dagen
    Veilig bestellen 200 dagen
Catalogus Koppelingset voor vrachtwagens - selecteer in de online winkel AUTODOC

Koppelingset voor TOP vrachtwagenmerken

Koppelingset voor commerciële voertuigen van hoge kwaliteit: TOPmerken

Meer

Koppelingset voor vrachtwagens: Bestsellers in onze catalogus

Deze artikelen worden het vaakst gekocht in de Koppelingset catalogus. Het ruime productaanbod van de beste merken helpt u Koppelingset selecteren aan een spotprijs, en garandeert de beste pasvorm voor uw vrachtwagen of commercieel voertuig.

Een koppelingsset voor vrachtwagens is een set elementen die het koppel van de motor overdragen aan de transmissie. De set bevat gewoonlijk een vliegwiel, een drukplaat en een koppelingsplaat, een druklager en bevestigingen. Als er een dubbel plaatsysteem gebruik wordt in de vrachtwagen, wordt er ook een tussenplaat aangeboden. De componenten zijn gewoonlijk gemaakt van gietijzer, gelegeerd staal of asbestvrije wrijvingsmaterialen. De sets in catalogi verschillen van elkaar qua aantal componenten en prijs.

Wanneer is het tijd om de set te installeren?

Er bestaan geen strikte deadlines voor de vervanging van de montage. Gewoonlijk bedraagt de levensduur 80.000-150.000 km. De slijtage hangt af van de rijstijl en de gebruiksomstandigheden van het voertuig.

Er zijn verschillende symptomen die duiden om de noodzaak om nieuwe componenten te installeren. Deze omvatten problemen tijdens het schakelen, onvolledig koppelen en ontkoppelen, vibratie van de carrosserie, schokken van de vrachtwagen, of andere geluiden wanneer het pedaal wordt ingedrukt.

In tegenstelling tot componenten in personenwagens, worden componenten in vrachtwagens blootgesteld aan zware belasting. In dit opzicht is het aan te raden om tijdig een servicecentrum te contacteren voor een diagnose en onderhoud.

Welgekende fabrikanten van koppelingssets

Erg beroemde merken zijn:

  • Valeo;
  • Sachs;
  • Luk;
  • Dt en andere merken.
AUTODOC: handig online winkelen

In onze online winkel kunt u een koppelingsset en vele andere componenten voor een vrachtwagen kopen. Wanneer er een promotie loopt op de producten, kunt u ze nog goedkoper aanschaffen. Leer meer over de huidige kortingen van de specialisten in onze technische ondersteuning, en maak voordelige online aankopen bij AUTODOC.