Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg

Multiriem / Set voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Gelieve onderaan een model te selecteren om Multiriem / Set voor vrachtwagens of overige bedrijfsvoertuigen te vinden en er volledig zeker van te zijn dat deze ermee compatibel zijn.
1
2
3
AANVULLENDE GEGEVENS
Bestel goedkoop Multiriem / Set voor vrachtwagen
  • Koop Multiriem / Set vrachtwagens goedkoop, met het recht op terugzending binnen 200 dagen
    Veilig bestellen 200 dagen
Catalogus Multiriem / Set voor vrachtwagens - selecteer in de online winkel AUTODOC

Multiriem / Set voor TOP vrachtwagenmerken

Multiriem / Set voor commerciële voertuigen van hoge kwaliteit: TOPmerken

Meer

Multiriem / Set voor vrachtwagens: Bestsellers in onze catalogus

Deze artikelen worden het vaakst gekocht in de Multiriem / Set catalogus. Het ruime productaanbod van de beste merken helpt u Multiriem / Set selecteren aan een spotprijs, en garandeert de beste pasvorm voor uw vrachtwagen of commercieel voertuig.

De poly V-riem brengt het koppel van de krukaspoelie over naar de aanvullende uitrusting: de generator, de stuurbekrachtiging, de airconditioning, de waterpomp. Het voorwerp bestaat uit een laag rubber met longitudinale V-vormige ribben en een beschermende deklaag gemaakt van een olie- en hittebestendig materiaal. Naast de component zelf, bevat een poly V-riem set voor vrachtwagens gewoonlijk een riemspanner en riemschijven, vibratiedempers en bevestigingen.

Wanneer is het tijd om de set te installeren

Producten bedoeld voor vrachtwagens beschikken vaak over een hoger overdrachtsvermogen dan poly V-riemen voor personenwagens. Het aantal ribben in componenten voor vrachtwagens bedraagt 8 of meer. Daarnaast worden de componenten vaak gemaakt met behulp van slijtvast koord, dat de weerstand tegen schokken garandeert. Ondanks dit alles, zijn alle elementen van de riemaandrijving vatbaar voor slijtage. Daarom wordt een onderhoud aan de eenheid gewoonlijk aanbevolen na elke 100.000 kilometer.

De installatie van een nieuwe set kan nodig zijn na het einde van de levensduur van de riemschijven en dempers, een foute uitlijning of vastlopen door slijtage. Daarnaast kunnen de componenten beschadigd worden door zware inslag. In het geval dat de riem plots scheurt, dienen de elementen in de eenheid als montage vervangen te worden. Dit kan voorkomen door een te zware belasting op de motor van de vrachtwagen, of wanneer deze vaak stationair draait.

Welgekende fabrikanten van poly V-riem sets

Kwalitatieve sets die een betrouwbare en veilige werking van vrachtwagens garandeert, vindt u vooral in de catalogi van:

  • Contitech;
  • Bosch;
  • Autex;
  • Gates;
  • SKF.
AUTODOC: handig online winkelen

In onze online winkel vindt u een ruime keuze aan duurzame auto-onderdelen. Een snelle en betrouwbare reparatie van elk voertuig is nu niet langer een probleem. U kunt vandaag in het bijzonder een poly V-riem set voor vrachtwagens kopen aan een betaalbare prijs. We proberen onze klanten zo vaak mogelijk te verrassen met promoties en kortingen, en voorzien de mogelijkheid tot gratis levering. Plaats nu meteen uw bestelling online, en ontdek dat hoogwaardige producten erg goedkoop kunnen zijn.