Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg

Geleide rol / Omdraairol voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Gelieve onderaan een model te selecteren om Geleide rol / Omdraairol voor vrachtwagens of overige bedrijfsvoertuigen te vinden en er volledig zeker van te zijn dat deze ermee compatibel zijn.
1
2
3
AANVULLENDE GEGEVENS
Bestel goedkoop Geleide rol / Omdraairol voor vrachtwagen
  • Koop Geleide rol / Omdraairol vrachtwagens goedkoop, met het recht op terugzending binnen 200 dagen
    Veilig bestellen 200 dagen
Catalogus Geleide rol / Omdraairol voor vrachtwagens - selecteer in de online winkel AUTODOC

Geleide rol / Omdraairol voor TOP vrachtwagenmerken

Geleide rol / Omdraairol voor commerciële voertuigen van hoge kwaliteit: TOPmerken

Meer

Geleide rol / Omdraairol voor vrachtwagens: Bestsellers in onze catalogus

Deze artikelen worden het vaakst gekocht in de Geleide rol / Omdraairol catalogus. Het ruime productaanbod van de beste merken helpt u Geleide rol / Omdraairol selecteren aan een spotprijs, en garandeert de beste pasvorm voor uw vrachtwagen of commercieel voertuig.

Riemschijven voor vrachtwagens regelen het traject van de aandrijfriem. Ze kunnen apart verkocht worden, of als onderdeel van een set.

Soorten riemschijven voor vrachtwagens

Volgens doel:

  • Voor de hulpaandrijving. Afhankelijk van het type element dat in de riemaandrijving gebruikt wordt, kan deze plat zijn of insprongen hebben voor ribben. De levensduur bedraagt gemiddeld 70-80 duizend km.
  • Voor de distributieriem. Hun ontwerp gaat uit van de aanwezigheid van insprongen voor tanden. Een vervanging is noodzakelijk na elke 75-100 duizend km.

Volgens materiaal:

  • polymeer, deze kunnen contact met vocht goed weerstaan;
  • metaal, die meer bestand zijn tegen mechanische stress.

De producten verschillen ook qua grootte. Gewoonlijk geeft de fabrikant de breedte en de buitendiameter op. Deze dienen overeen te komen met parameters van de riemaandrijving van de vrachtwagen.

Defecten en hun oorzaken

Deze componenten dienen, net als riemschijven in personenwagens, samen vervangen te worden met de aandrijfriemen, aangezien ze verslijten. De slijtage kan versneld worden door extreme belasting op de eenheid, wat resulteert in een defect aan het onderdeel.

Mechanische schade aan de externe zijde van de component kan ook voortkomen uit contact met een vreemd voorwerp, zoals een steen. De zijdelen kunnen vervormd raken als resultaat van een onjuiste installatie van de component.

Hoe defecten detecteren

De staat van de accessoires dient na elke 15 duizend km gecontroleerd te worden. Indien de component tijdens de inspectie speling vertoont, dient deze vervangen te worden. Componenten van het distributiemechanisme worden standaard niet gecontroleerd zonder een goede reden. Het probleem met een component in deze eenheid kan duidelijk worden door extreme geluiden tijdens de werking van de motor. In dit geval dient u een servicecentrum te contacteren zonder te wachten op een gepland onderhoud.

AUTODOC: handig online winkelen

In onze online winkel kunt u heel wat goedkope auto-onderdelen vinden. Hier kunt u een riemschijf en andere producten voor commerciële voertuigen kopen. Tijdens promoties ziet u ongelofelijk lage prijzen. Als u hulp nodig hebt bij het vinden van het passende onderdeel, neem dan contact op met de AUTODOC-specialisten via de online chatfunctie, of per telefoon. Onze klantenservice helpt u graag bij het vinden van alles wat u nodig hebt voor de reparatie van uw vrachtwagen.