Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg

Luchtbalg voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Gelieve onderaan een model te selecteren om Luchtbalg voor vrachtwagens of overige bedrijfsvoertuigen te vinden en er volledig zeker van te zijn dat deze ermee compatibel zijn.
1
2
3
AANVULLENDE GEGEVENS
Bestel goedkoop Luchtbalg voor vrachtwagen
  • Koop Luchtbalg vrachtwagens goedkoop, met het recht op terugzending binnen 200 dagen
    Veilig bestellen 200 dagen
  • Truck Luchtbalg altijd aan lage prijzen
    Beste prijs garantie
Catalogus Luchtbalg voor vrachtwagens - selecteer in de online winkel AUTODOC

Luchtbalg voor TOP vrachtwagenmerken

Luchtbalg voor commerciële voertuigen van hoge kwaliteit: TOPmerken

Meer
Luchtbalg voor vrachtwagens: Bestsellers in onze catalogus
Deze artikelen worden het vaakst gekocht in de Luchtbalg catalogus. Het ruime productaanbod van de beste merken helpt u Luchtbalg selecteren aan een spotprijs, en garandeert de beste pasvorm voor uw vrachtwagen of commercieel voertuig.

Personenwagens zijn enkel uitgerust met luchtvering als ze tot de eliteklasse behoren. Vrachtwagens worden hier erg vaak van voorzien. Ze hebben een relatief laag gewicht en dragen bij aan het rijcomfort. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om de afstand af te stellen tussen de bodem van de carrosserie of het platform, en het wegoppervlak. Dit vereenvoudigt laadwerken aanzienlijk. Gewoonlijk worden er componenten met een circuit op vrachtwagens geïnstalleerd.

Soorten

In de eenheden worden verschillende soorten elementen gebruikt:

  • Met variabel effectief gebied. Dit wordt bepaald door de beweging van de lagerflenzen.
  • Met constant effectief gebied. Dit zijn componenten van het zuigertype.

Deze structuren kunnen op beide assen geïnstalleerd worden. In vrachtwagens is luchtvering achteraan echter meer gebruikelijk dan vooraan.

Defecten en hun oorzaken

Er bestaan geen exacte deadlines voor de vervanging; deze wordt uitgevoerd wanneer pneumatische cilinders hun integriteit verliezen door slijtage. Dit gebeurt door een voortdurend contact van het werkoppervlak met zand of vuil. Nog een vaak voorkomend defect is vernieling van compressorelementen na langdurig gebruik.

Hoe defecten in de luchtvering van vrachtwagens bepalen

Een defect kan duidelijk gemaakt worden door het oplichten van een overeenkomstige indicator op het dashboard. Daarnaast zakt de carrosserie vaak tijdens het parkeren in het gebied van een van de wielen. Een defecte compressor kan extreme geluiden produceren tijdens het gebruik. Het kan ook langer duren dan gewoonlijk om de vereiste druk te ontwikkelen. De eenheid wordt niet altijd volledig vervangen; in sommige gevallen worden enkel defecte componenten gerepareerd. Hiervoor is het beter om professionals te contacteren in een servicecentrum.

AUTODOC: handig online winkelen

Wilt u luchtvering of andere componenten voor uw vrachtwagen kopen? U vindt een ruim aanbod aan componenten in de catalogus van de online winkel AUTODOC. Onze betaalbare prijzen helpen uw kosten verlagen. Verkiest u om te winkelen tijdens promoties? We bieden regelmatig kortingen voor onze klanten, zodat u hoogwaardige componenten tegen lage prijzen kunt aanschaffen. Als u meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact op met de specialisten van onze klantenservice via online chat of per telefoon.

loader Even geduld, a.u.b....