Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg

Wiellager / Set voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Gelieve onderaan een model te selecteren om Wiellager / Set voor vrachtwagens of overige bedrijfsvoertuigen te vinden en er volledig zeker van te zijn dat deze ermee compatibel zijn.
1
2
3
AANVULLENDE GEGEVENS
Bestel goedkoop Wiellager / Set voor vrachtwagen
  • Koop Wiellager / Set vrachtwagens goedkoop, met het recht op terugzending binnen 200 dagen
    Veilig bestellen 200 dagen
Catalogus Wiellager / Set voor vrachtwagens - selecteer in de online winkel AUTODOC

Wiellager / Set voor TOP vrachtwagenmerken

Wiellager / Set voor commerciële voertuigen van hoge kwaliteit: TOPmerken

Meer

Wiellager / Set voor vrachtwagens: Bestsellers in onze catalogus

Deze artikelen worden het vaakst gekocht in de Wiellager / Set catalogus. Het ruime productaanbod van de beste merken helpt u Wiellager / Set selecteren aan een spotprijs, en garandeert de beste pasvorm voor uw vrachtwagen of commercieel voertuig.

Een wiellager is een component van de aandrijflijn in een vrachtwagen. Deze garandeert de mechanische verbinding, centrering en vrije rotatie van de wielnaaf op de as. De bestuurbaarheid van voertuigen hangt rechtstreeks af van de kwaliteit van dit product. Daarom moet een defecte component onmiddellijk vervangen worden. De component kan niet gerepareerd worden. Naast de component zelf, kan een wiellagerset ook loopringen, afdichtingen, borgringen, beschermende kappen, pluggen, pakkingen, pennen, splitpennen, bouten, moeren, enz. bevatten.

Wanneer is het tijd om de set te installeren

De componenten zijn erg betrouwbaar, maar kunnen na verloop van tijd falen door mechanische belasting. Zowel kogel- en rollagers in auto's als kegelvormige exemplaren in vrachtwagens moeten vervangen worden bij natuurlijke schade aan het metaal, of bij aanwezigheid van defecten aan de loopring.

Symptomen die duiden op de noodzaak om nieuwe componenten te installeren, omvatten zoemende geluiden tijdens het rijden, knarsende geluiden wanneer het stuur gedraaid wordt, verlies van smeermiddel, oververhitting van de naaf, of speling in het wiel. Indien u dergelijke symptomen opmerkt, dient er onmiddellijk een onderhoud plaats te vinden.

De componenten moeten geïnstalleerd worden volgens de handleiding voor reparatie. In de meeste gevallen kunnen de componenten enkel aan de zijde waar nodig vervangen worden.

Welgekende fabrikanten van sets

De componenten worden gemaakt onder de volgende merken:

  • Poolse Kamoka;
  • Nederlandse A. B. S.;
  • Duitse Vaico, Ridex;
  • Franse SNR;
  • Zweedse SKF;
  • Deense JP Group, enz.

AUTODOC: handig online winkelen

Op zoek naar een online winkel waar u met voordeel en zonder moeite online kunt winkelen? Welkom bij AUTODOC. We hebben een gebruiksvriendelijke website en een mobiele app gecreëerd: u vindt en koopt met gemak alle nodige producten. We hanteren betaalbare prijzen op alle producten in de catalogus, met promoties op vele componenten, zodat u extra kunt besparen op uw aankopen. Wordt vandaag klant van AUTODOC, en koop comfortabel wiellagersets, schokdempers, remschijven, -blokken en andere onderdelen voor vrachtvoertuigen aan een lage prijs.