Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg

Veerophanging / Toebehoren voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Gelieve onderaan een model te selecteren om Veerophanging / Toebehoren voor vrachtwagens of overige bedrijfsvoertuigen te vinden en er volledig zeker van te zijn dat deze ermee compatibel zijn.
1
2
3
AANVULLENDE GEGEVENS
Bestel goedkoop Veerophanging / Toebehoren voor vrachtwagen
  • Koop Veerophanging / Toebehoren vrachtwagens goedkoop, met het recht op terugzending binnen 200 dagen
    Veilig bestellen 200 dagen
Catalogus Veerophanging / Toebehoren voor vrachtwagens - selecteer in de online winkel AUTODOC

Veerophanging / Toebehoren voor TOP vrachtwagenmerken

Veerophanging / Toebehoren voor commerciële voertuigen van hoge kwaliteit: TOPmerken

Meer

Veerophanging / Toebehoren voor vrachtwagens: Bestsellers in onze catalogus

Deze artikelen worden het vaakst gekocht in de Veerophanging / Toebehoren catalogus. Het ruime productaanbod van de beste merken helpt u Veerophanging / Toebehoren selecteren aan een spotprijs, en garandeert de beste pasvorm voor uw vrachtwagen of commercieel voertuig.

Veerbevestigingen voor de ophanging van personenwagens bevinden zich onder de as, terwijl ze zich bij vrachtwagens erboven bevinden. De componenten bepalen de betrouwbaarheid van de verbinding, en daarbij hun veiligheid.

Soorten veerbevestigingen voor de ophanging in vrachtwagens

In catalogi kan men de volgende componenten aantreffen:

  • Beugels, platen, cilindrische staven. Deze worden gebruikt om de uiteinden van de componenten aan het frame te verbinden.
  • U-bouten. Deze worden gebruikt om de elastische component met de asbalk te verbinden.
  • Bussen. Deze worden gemaakt van rubber of polyurethaan. De eerste absorberen schokken beter, maar de laatste worden als duurzamer beschouwd.

Defecten en hun oorzaken

Als resultaat van blootstelling aan vocht, kan er corrosieschade verschijnen op metalen onderdelen. Bussen worden onderworpen aan schuring en vervorming, en verliezen hun elasticiteit als gevolg van slijtage. Bevestigingen kunnen loskomen door een verkeersongeval of het onvoldoende aanspannen tijdens de installatie.

Hoe defecten detecteren

Er bestaat geen specifieke levensduur; de componenten worden vervangen wanneer nodig. Het is noodzakelijk om regelmatig een onderhoud uit te voeren, waarbij de staat van de individuele elementen gecontroleerd wordt. Vooral de strakke bevestiging van de U-bouten dient nagekeken te worden.

Problemen kunnen duidelijk gemaakt worden door achteruitgang van de wegligging of de bestuurbaarheid. In dergelijke situaties is het aan te raden om de afstand tussen de linkse en rechtse voor- en achterwielen nauwkeurig te meten. Dit kan aantonen dat de wielbasis aan een zijde langer is dan de andere. Dit probleem kan opgelost worden door nieuwe bevestigingen te installeren. Daarnaast dient men bij installatie van een nieuwe veer ook nieuwe bevestigingen te gebruiken.

AUTODOC: handig online winkelen

Haat u het om tijd te verspillen in uw zoektocht naar componenten in verschillende online winkels? Door het ruime aanbod aan producten, kunt u al het nodige kiezen bij AUTODOC. U kunt veerbevestigingen voor de ophanging en vele andere componenten voor uw vrachtwagen kopen aan een lage prijs. We hanteren betaalbare prijzen en hebben regelmatig aanbiedingen. Aarzel niet om contact op te nemen met de specialisten van onze klantenservice voor meer informatie. Ze vertellen u graag over onze online winkel, de leverings- en betalingsvoorwaarden.