Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg

Stuurstang voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Gelieve onderaan een model te selecteren om Stuurstang voor vrachtwagens of overige bedrijfsvoertuigen te vinden en er volledig zeker van te zijn dat deze ermee compatibel zijn.
1
2
3
AANVULLENDE GEGEVENS
Bestel goedkoop Stuurstang voor vrachtwagen
 • Koop Stuurstang vrachtwagens goedkoop, met het recht op terugzending binnen 200 dagen
  Veilig bestellen 200 dagen
Catalogus Stuurstang voor vrachtwagens - selecteer in de online winkel AUTODOC

Stuurstang voor TOP vrachtwagenmerken

Stuurstang voor commerciële voertuigen van hoge kwaliteit: TOPmerken

Meer

Stuurstang voor vrachtwagens: Bestsellers in onze catalogus

Deze artikelen worden het vaakst gekocht in de Stuurstang catalogus. Het ruime productaanbod van de beste merken helpt u Stuurstang selecteren aan een spotprijs, en garandeert de beste pasvorm voor uw vrachtwagen of commercieel voertuig.

Een spoorstang draagt de kracht van het stuurhuis over naar de stuurstangarmen van de naaf, door middel waarvan dit onderdeel de vereiste stuurhoek van de gestuurde wielen van een vrachtwagen mogelijk maakt. Het onderdeel bestaat uit een buis met speciale gaten, waarin kogelbouten aangebracht zijn.

Soorten

Er bestaan componenten voor de volgende assen:

 • voor;
 • achter;
 • midden;
 • vrij rollend.

Meestal zijn er spoorstangen voor vooraan en achteraan in bedrijfsvoertuigen. Ongeacht de as kunnen de artikelen van elkaar verschillen qua constructie:

 • niet verwijderbaar (kunnen niet gerepareerd worden);
 • verwijderbaar (duurzamer dankzij de mogelijkheid om ze te onderhouden).

Auto-onderdelen in de catalogus verschillen ook qua:

 • gewicht;
 • afmetingen;
 • soort bevestiging.

Defecten en hun oorzaken

De component heeft een lange levensduur. Een defect kan veroorzaakt worden door vervorming, wat plaats kan vinden als de vrachtwagen een groot obstakel raakt. Vanwege de moeilijke toegang tot het onderdeel dient de vervanging uitgevoerd te worden in een gespecialiseerd servicecentrum. Nadien moeten de wielen opnieuw uitgelijnd worden.

Hoe u defecten kunt detecteren

De symptomen van defecten zijn identiek aan dergelijke symptomen bij spoorstangen in personenauto´s. Er kunnen bijvoorbeeld vreemde geluiden waargenomen worden in bochten en u kunt stoten of speling opmerken in het stuur. Afgezien daarvan kan de vrachtwagen ook naar één kant afwijken.

AUTODOC: handig online winkelen

Wilt u onderhoud aan uw vrachtwagen goedkoop maken? Bestel hoogwaardige onderdelen in de online winkel AUTODOC. Hier kunt u een spoorstang voor uw vrachtwagen en vele andere producten tegen betaalbare prijzen kopen. De specialisten van onze klantenservice helpen u graag om de benodigde reserveonderdelen uit te kiezen en vertellen u graag over lopende aanbiedingen. Koop online tegen voordelige voorwaarden en ontvang uw artikelen vliegensvlug!