Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg

Stuurhuispompen voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Gelieve onderaan een model te selecteren om Stuurhuispompen voor vrachtwagens of overige bedrijfsvoertuigen te vinden en er volledig zeker van te zijn dat deze ermee compatibel zijn.
1
2
3
AANVULLENDE GEGEVENS
Bestel goedkoop Stuurhuispompen voor vrachtwagen
  • Koop Stuurhuispompen vrachtwagens goedkoop, met het recht op terugzending binnen 200 dagen
    Veilig bestellen 200 dagen
  • Truck Stuurhuispompen altijd aan lage prijzen
    Beste prijs garantie
Catalogus Stuurhuispompen voor vrachtwagens - selecteer in de online winkel AUTODOC

Stuurhuispompen voor TOP vrachtwagenmerken

Stuurhuispompen voor commerciële voertuigen van hoge kwaliteit: TOPmerken

Meer
Stuurhuispompen voor vrachtwagens: Bestsellers in onze catalogus
Deze artikelen worden het vaakst gekocht in de Stuurhuispompen catalogus. Het ruime productaanbod van de beste merken helpt u Stuurhuispompen selecteren aan een spotprijs, en garandeert de beste pasvorm voor uw vrachtwagen of commercieel voertuig.

Stuurbekrachtigingspompen in vrachtwagens zijn deel van de stuurinrichting en ze worden gebruikt om onder hoge druk olie aan het systeem aan te voeren. De component wordt op de motor geïnstalleerd en door de krukas aangedreven. Zodoende werkt het toestel zolang de motor draait.

Soorten stuurbekrachtigingspompen voor vrachtwagens

Catalogi van fabrikanten omvatten componenten met verschillende soorten aandrijvingen. Hiertoe behoren volgenden:

  • een V-riemaandrijving (een V-riem, een dubbele V-riem of een multiriem);
  • een tandwiel.

In commerciële voertuigen worden meestal schottenpompen geïnstalleerd. Dergelijke toestellen hebben een simpel ontwerp en een hoog vermogen. Er bestaan twee soorten:

  • Met enkel circuit. Deze hebben een lager vermogen, maar een betaalbare prijs.
  • Met dubbel circuit. Deze zijn efficiënter.

Tegenwoordig kan men online componenten kopen met een ingebouwd oliereservoir en toestellen met een aparte tank die in de motorruimte geïnstalleerd wordt.

Defecten en hun oorzaken

Componenten voor vrachtwagens hebben, net als stuurbekrachtigingspompen voor personenwagens, geen specifieke levensduur. De toestellen begeven het in het geval dat ze vastlopen of aan dichtheid inboeten of bij mechanische schade aan de rotor, schotten, slangen of afdichtingen of bij corrosievlekken op metalen elementen. Meestal wordt dit veroorzaakt door een laag werkvloeistofpeil in het systeem, het gebruik van ondermaatse olie of het negeren van de vervangingsintervallen van de olie. Ook het slippen van de riem is mogelijk als resultaat van een onjuiste installatie van de component.

Hoe u defecten kunt detecteren

Indien het stuur begint te vibreren tijdens het rijden, het draaien van het stuur aanzienlijke moeite vergt of er vreemde fluitende geluiden worden waar te nemen zijn, dient de component vervangen te worden. De noodzaak tot vervanging kan ook opgemerkt worden door de aanwezigheid van metaalsplinters in het oliereservoir. Dit kan vastgesteld worden door de filter uit het reservoir te halen.

AUTODOC: handig online winkelen

Is het mogelijk om een stuurbekrachtigingspomp voor een vrachtwagen te bestellen en de component binnen een gering tijdsbestek te ontvangen? Jazeker, als u bij AUTODOC koopt. We werken samen met een betrouwbare koeriersdienst en verzenden alle aankopen zonder uitstel. Daarnaast houden we in onze online winkel regelmatig promoties, zodat u kunt besparen op uw aankoop. Mis deze kans niet om uw voertuig echt goedkoop te repareren en onderhouden!

loader Even geduld, a.u.b....