Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg

Ureumfilter voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Gelieve onderaan een model te selecteren om Ureumfilter voor vrachtwagens of overige bedrijfsvoertuigen te vinden en er volledig zeker van te zijn dat deze ermee compatibel zijn.
1
2
3
AANVULLENDE GEGEVENS
Bestel goedkoop Ureumfilter voor vrachtwagen
  • Koop Ureumfilter vrachtwagens goedkoop, met het recht op terugzending binnen 200 dagen
    Veilig bestellen 200 dagen
  • Truck Ureumfilter altijd aan lage prijzen
    Beste prijs garantie
Catalogus Ureumfilter voor vrachtwagens - selecteer in de online winkel AUTODOC

Ureumfilter voor TOP vrachtwagenmerken

Ureumfilter voor commerciële voertuigen van hoge kwaliteit: TOPmerken

Meer
Ureumfilter voor vrachtwagens: Bestsellers in onze catalogus
Deze artikelen worden het vaakst gekocht in de Ureumfilter catalogus. Het ruime productaanbod van de beste merken helpt u Ureumfilter selecteren aan een spotprijs, en garandeert de beste pasvorm voor uw vrachtwagen of commercieel voertuig.

Om de uitstoot van uitlaatgassen in de atmosfeer te verlagen en naleving van de Euro IV- en Euro V-normen te garanderen worden zware voertuigen met een selectief katalytisch reductiesysteem (SCR) uitgerust, waarvan de werking gebaseerd is op het gebruik van de ureumoplossing AdBlue. Aangezien de mate van zuiverheid van deze chemische stof rechtstreeks invloed heeft op de efficiëntie van de technologie, wordt de stof ter reiniging door een speciale ureumfilter voor vrachtwagens gevoerd. Dit auto-onderdeel verwijdert vreemde onzuiverheden uit de vloeistof en beschermt de componenten zodoende van het systeem tegen voortijdige slijtage.

Soorten ureumfilters voor vrachtwagens

De onderdelen kunnen op de volgende manieren gemonteerd worden:

  • Door middel van vastschroeven. Deze beschikken over schroefdraad.
  • Door plaatsing in het deksel van de behuizing. Deze hebben geen schroefdraadgedeelte.

De artikelen verschillen ook qua afmetingen van elkaar: hoogte en buiten- en binnendiameter.

Defecten en hun oorzaken

De levensduur van dit soort componenten wordt in de gebruikshandleiding van het betreffende commerciële voertuig vermeld. Het is aan te raden om de eenheid overeenkomstig de instructies van de autofabrikant te onderhouden en het onderdeel indien nodig te vervangen. Anders is het mogelijk dat de niveaus aan stikstofoxides in de uitlaatgassen verhoogd raken en het tempo waarop ze verspreid raken verandert. Een vroegtijdige verstopping van de ureumfilter resulteert gewoonlijk uit het gebruik van ondermaats ureum.

Hoe u defecten kunt detecteren

Een waarschuwingslampje dat met de AdBlue-peilsensor en de regeleenheid voor de vloeistofinjectie verbonden is, brengt de bestuurder ervan op de hoogte dat het onderdeel vervangen dient te worden. Als dit auto-onderdeel ernstig vervuild raakt, kan de motor van een vrachtwagen weigeren te starten.

AUTODOC: handig online winkelen

In onze onlinewinkel kunt u een ureumfilter en andere componenten voor reparatie en onderhoud aan commerciële voertuigen tegen zeer lage prijzen kopen. Onze handige catalogus staat tot uw beschikking: u kunt onderdelen kiezen die niet alleen perfect geschikt zijn qua technische specificaties, maar ook qua prijs. Vergeet niet dat er aanbiedingen beschikbaar zijn op vele producten die u helpen om nog meer te besparen. Word vandaag nog klant van AUTODOC en winkel goedkoop en zonder gedoe online.

loader Even geduld, a.u.b....