Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelwagentje is nog leeg

Remas / Toebehoren voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Gelieve onderaan een model te selecteren om Remas / Toebehoren voor vrachtwagens of overige bedrijfsvoertuigen te vinden en er volledig zeker van te zijn dat deze ermee compatibel zijn.
1
2
3
AANVULLENDE GEGEVENS
Bestel goedkoop Remas / Toebehoren voor vrachtwagen
  • Koop Remas / Toebehoren vrachtwagens goedkoop, met het recht op terugzending binnen 200 dagen
    Veilig bestellen 200 dagen
  • Truck Remas / Toebehoren altijd aan lage prijzen
    Beste prijs garantie
Catalogus Remas / Toebehoren voor vrachtwagens - selecteer in de online winkel AUTODOC

Remas / Toebehoren voor TOP vrachtwagenmerken

Remas / Toebehoren voor commerciële voertuigen van hoge kwaliteit: TOPmerken

Meer
Remas / Toebehoren voor vrachtwagens: Bestsellers in onze catalogus
Deze artikelen worden het vaakst gekocht in de Remas / Toebehoren catalogus. Het ruime productaanbod van de beste merken helpt u Remas / Toebehoren selecteren aan een spotprijs, en garandeert de beste pasvorm voor uw vrachtwagen of commercieel voertuig.

Remnokassen voor vrachtwagens zijn componenten van het trommelmechanisme die het koppel van de pneumatische cilinder overdragen naar de remnokken. Ze zijn bedoeld voor gelijktijdige activatie van de remschoenen. Aan het ene uiteinde beschikt het onderdeel over een van tanden voorzien gedeelte als verbinding met de verstelhendel en aan het andere uiteinde over een S-vormige nok. Door de stang te draaien worden de remschoenen tegen de trommel aangedrukt, waardoor de snelheid afneemt en het voertuig tot stilstand komt.

Soorten remnokassen voor vrachtwagens

Op basis van de as:

  • vooras;
  • achteras.

Op basis van de montagekant:

  • rechts;
  • links.

De toestellen zijn gemaakt van duurzaam koolstofstaal. Het werkzame oppervlak van de producten wordt gewoonlijk onderworpen aan inductieve verharding.

Defecten en hun oorzaken

Tijdens het rijden worden de rechter en linker remnokassen van vrachtvoertuigen evenredig blootgesteld aan hoge belastingen, zodat ze even vatbaar zijn voor slijtage en mechanische schade. Er kunnen ook defecten aan de lagerbussen en het gleufgedeelte optreden en tevens kunnen de componenten in de bussen van de remnok vastlopen en kan zich corrosie vormen. Dergelijke defecten zijn vaak het resultaat van schurende deeltjes en het binnendringen van vocht in de eenheid.

Hoe u defecten kunt detecteren

Dit onderdeel is een bestanddeel van het remsysteem in een vrachtwagen en het draagt bij aan de veiligheid van het voertuig. Daarom dienen de diagnose en de vervanging te in een servicecentrum plaats te vinden. De onderdelen hebben geen vaste levensduur, maar vergen regelmatig onderhoud. De componenten worden gewoonlijk visueel gecontroleerd wanneer de remschoenen vervangen worden. Tegelijkertijd moeten de componenten ingesmeerd worden voor een vrije rotatie in de houder. Een ongeplande diagnose van de component kan nodig zijn in het geval dat er een defect in het systeem optreedt en vooral wanneer het voertuig blijft afremmen wanneer het rempedaal losgelaten wordt.

AUTODOC: handig online winkelen

Op zoek naar een online winkel met spotprijzen op reserveonderdelen voor reparatie en onderhoud aan vrachtwagens? Meld u dan aan op de website van AUTODOC. Hier kunt u remnokassen, remschijven, remtrommels en vele andere onderdelen tegen lage prijzen kopen. Bovendien houden we regelmatig promoties en bieden we de mogelijkheid tot gratis levering. Teveel betalen behoort tot het verleden – kies reserveonderdelen uit onze catalogus en plaats vandaag uw online bestelling.

loader Even geduld, a.u.b....